Memoriam

In Memoriam Mario MillenaarMario Millenaar

Eind van de middag, begin van de avond van donderdag 2 februari 2017. bereikte tot onze grote ontsteltenis het droevige bericht dat onze collega Mario Millenaar was overleden. Op donderdag 9 februari 2017 heeft de uitvaart van plaatsgevonden. Door het overlijden van is er een grote leegte binnen zijn gezin ontstaan.

Hoewel wij wisten dat Mario ernstig ziek was, en dat de strijd heel zwaar voor hem was, bleven we er toch, tegen beter weten in, op hopen dat er misschien toch nog een klein wonder zou gebeuren.

Het heeft helaas niet zo mogen zijn.

Mario was, samen met Annie, vanaf het begin één van de drijvende krachten achter SASFM. Zijn programma’s ‘Weekendbreak’ en ‘Weekly Dance’ werden met veel plezier ontvangen en beluisterd. Radio maken was echt een ‘ding’. Op 25 september 2016 was hij echter helaas voor het laatst te beluisteren op radio SASFM.Mario Millenaar

Daarna namen zijn krachten zodanig af, dat het op dat moment niet meer mogelijk voor hem was programma’s te presenteren. Mario ging voor kwaliteit, en hij vond dat hij dat op dat moment niet meer kon leveren.

Mario en Annie voelden zich zo verknocht aan SASFM, dat zij zelfs een groot spandoek voor op de voorgevel van hun huis lieten maken en maakte volop plannen voor de toekomst van SASFM.

Helaas zal hij de uitkomsten daarvan niet meer mee maken.

Door hun werk (post bezorgen in Sas van Gent) kwamen zij bij veel mensen langs.
Mario was een bekende verschijning in ‘Sas’ en door hun werk konden zij soms contacten leggen die anders aan ons waren voorbij gegaan.

Met het overlijden van is een bijzonder collega en mens van ons heengegaan.
Wij wensen Annie en familie heel veel sterkte.

Marco Borsato heeft ooit eens gezongen: ‘Afscheid nemen bestaat niet’. Mario mag dan weliswaar niet meer onder de levenden zijn en door zijn overlijden is het leven van Mario in dierbare herinneringen overgegaan.

Moge hij rusten in Vrede.

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2020

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten