Hans Breen

De middag in Show

De middag in show is verzonnen in 201,7 toen ik me eigen radio station had. Ik ging om 12:00 uur live en zat te denken eerst aan party time maar omdat ik de middag in ging deze naam verzonnen.
Heb van ZUS ook enkele leuke jingles gehad.
De middag in Show staat in teken van vlotte muziek en tussen door komt het nederlandse promotie muziek voor bij wat ik binnen krijg van promotie bureau’s.
Rond 12:30 uur komt de zeeuwse pleat a artiest voorbij, en rond 13:30 uur de reggae vd week. Bij thema maanden word dit niet gedaan.
Ook probeer ik in me programma een artiest uit te nodigen rond de klok van 13:00 uur, verders komen er politie berichten, agenda en streek informatie voorbij.

Middag in show is elke zondag te beluisteren op SASFM van 12:00 – 14:00 uur Presentatie Dj Brainmaster ( Hans Breen uit studio Goes )

Biografie:

Ben Hans geboren op 14 maart 1968 en woonachtend in Goes

Muziek verzorgen en beluisteren is me lust en me leven 1 dag geen muziek dan een dag niet geleeft. Ben als jonge knulletje van muziek gaan houden wat ik van me pa en me opa heb.
Mijn moeder, ze je was klein en je stond voor een draaiorgel met mond open te luisteren.

Heb in Rilland in bandje gezeten waar ik de drums deed, verhuist na goes in showkorps gezeten en speelde de bekkens. Werkte in een winkel en werd benaderd om mee te doen met The pink panters en speelde de grote drums.
Ook heb ik keyboard gespeeld met plezier helaas toen gestopt wat ze best wel jammer vonden.

In de jaren 80 ben ik dj geworden op een camping in Zeeuws Vlaanderen om de jeugd te vermaken. In de jaren 90 lokale omroep waar ik verders mijn ervaringen heb wezen opbouwen en in 2 cafe’s dj geweest.
Heb in 2008 besloten een radio station te beginnen met pieken en dalen en bij vele stations gedraaid. Na aan melding bij sasfm heb ik me plekje gekregen en gevonden, wat ik zondags met veel liefde doe.

Kan nog meer vertellen dan kan ik een boek schrijven, wil u meer info kunt u mailen naar brainmaster@sasfm.nl

Veel luister plezier bij de middag in show Groet Hans Breen

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten