Help jouw club of goede doel aan een Wecycle sponsorcheque van € 1.000,-.

Van 29 april t/m 9 juni 2019 worden lokale clubs en verenigingen uitgedaagd om een inzamelactie voor afgedankte appraten, armaturen en kapotte lampen te verzinnen en van hun inlevermoment op de milieustraat een foto of filmpje te maken.
De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen worden beloond met een Wecycle Sponsorcheque van € 1.000,-.
Insturen doe je via www.wecycle.nl/inleveren.

Afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen

Afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (AEEA ofwel e-waste) kunnen prima worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Het is daarom belangrijk dat dit afval niet bij het restafval terecht komt, maar gescheiden wordt ingeleverd. Op alle mileustraten in Zeeland staan daarvoor containers, waar deze apparaten en lampen gratis kunnen worden ingeleverd.

Wecycle

Wecycle is een non-profitorganisatie, die werkt in opdracht van zes productstichtingen voor 1.750 producenten & importeurs. Wecycle zorgt voor inzameling en recycling van alle afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Sponsoractie

In de periode van 29 april tot en met 9 juni kunnen lokale clubs of verenigingen meedoen met een inzamelactie voor afgedankte apparaten, armaturen of kapotte lampen. Als zij van het inlevermoment of de milieustraat een foto of een filmpje maken en deze inzenden via www.wecycle.nl/inleveren maken ze kans op een Wecycle Sponsorcheque van € 1.000,-. De 25 opvallendste of creatiefste inzendingen worden beloond. Daarnaast zijn er 100 troostprijzen, een bloemenbon t.w.v. € 25,00 om iemand van de club te bedanken. De actievoorwaarden en een gratis communicatiekit voor clubs of verenigingen zijn beschikbaar via wecycle.nl/inleveren.

 

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2020

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten