Het Grote Zeeuwse Verkiezingsdebat

Op 6 maart wordt het Grote Zeeuwse Verkiezingsdebat
gehouden van 19.30 uur tot 21.00 uur in Theater de Mythe, Bleekveld 1 in Goes. Ontvangst vanaf 18.45 uur. Gelegenheid tot napraten tot 22.00 uur. Aanmelden bij: h.scholten@middelburg.nl. Toegang gratis.

Dit debat rondom de Provinciale Statenverkiezingen is hét moment om aan de kiezers de verschillen tussen de partijen in de provincie Zeeland duidelijk te maken. Thema’s o.a.: woningbouw, vervoer en duurzaamheid.

Bijna alle 14 aan de verkiezingen deelnemende partijen hebben de medewerking van hun lijsttrekkers bevestigd.

De Vereniging van Zeeuwse Gemeenten (VZG) werd opgericht in Goes en viert dit verkiezingsjaar haar 90-jarig jubileum. Zij organiseert het debat in samenwerking met de PZC, Provincie Zeeland, ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, gemeente Goes en Zeelandtheaters. De gespreksleiders zijn Ernst Jan Rozendaal (PZC) en Paulette de Kraker (ZB).

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten