Politie zoekt slachtoffers oplichting neptelefoons


Na een uitgebreid onderzoek naar oplichting via internetverkoopsites zijn vrijdag en zaterdag drie mannen (28, 30 en 50 jaar) in Sluiskil aangehouden voor oplichting.

De 50-jarige man werd op heterdaad aangehouden toen hij een slachtoffer probeerde een neptelefoon te verkopen. En dit was niet het eerste slachtoffer. Uit onderzoek is gebleken dat er in de afgelopen maanden zeker 4 personen slachtoffer zijn geworden van deze oplichtingspraktijken.

Alle slachtoffers reageerden op internetadvertenties van Belgische internetsites voor tweedehands goederen. Daar werd een Samsung S9+ mobiele telefoon te koop aangeboden. Na de aankoop bleek dat het om imitatie / neptelefoons gaat en niet om de originele Samsung telefoons.

De politie heeft het vermoeden dat er nog meer slachtoffers zijn van deze oplichtingspraktijken en is op zoek naar mensen die ook een neptelefoon kochten.
Via telefoonnummer 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Vermeld dan svp het registratienummer 2018147182.

Bron : PZC

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten