Middelburg een bijeenkomst met B.A.C.A., een psycholoog en een ervaringsdeskundige.

Op vrijdag 20 april was er in Middelburg een bijeenkomst met B.A.C.A., een psycholoog en een ervaringsdeskundige.
We hadden 4 aanmeldingen voor de middag en 3 voor de avond. In de ochtend belde er iemand om van de middag naar de avond programma gezet te worden.

Toen het tijd was en zulk mooi weer is er in de middag niemand geweest en ook niet afgemeld.
Uiteindelijk zijn de psycholoog en de ervaringsdeskundige naar huis vertrokken.
Wij zijn om 17 uur gaan eten en om 1730 was de persoon die had gebeld aangeschoven bij ons etentje.

Waardoor ze ons op een gezellige manier leerde kennen.
Toen de bijeenkomst begon hebben we nog gewacht maar ook daar geen afmeldingen dus de mevrouw had een prive bijeenkomst.

B.A.C.A. vertelde wat hun doen. Hoe ze dit doen. Hoe de structuur in elkaar zit, dat ze (B.A.C.A.) wereldwijd bestaan. Wat ze doen waar ze mee naar toe gaan en dat ze vooral geen motorclub zijn.
Ook geen hulpverlener en wegens privacy weten de kinderen alleen de roadname en de bikers ook alleen de de roadnaam van de kinderen. Ook weten ze niet wat er gebeurd is met het kind.

De kinderen beslissen altijd. Geef ik hand knuffel of zeg ik alleen hoi. Met de level 1 ride idem. Wat eten we, wat wil het kind, 2 motoren of juist heel veel.Dan worden ze in de familie opgenomen. Je kan tot je 18e opgenomen worden. Daarna niet meer. Wel is het zo dat je altijd een B.A.C.A. kind blijft ook na je 18e.

 

 

 

Op 30 augustus en 23 november zijn er nog 2 bijeenkomsten. De eerste in arnhem de 2e in terneuzen. Flyers worden nog verspreid tzt. Ook komt er nog een bijeenkomst in Rotterdam na de zomer. Die datum is nog niet bekend.

Wilt u ook een bijeenkomst neem dan gerust contact op met Mariska Doornekamp. 06 169 45 023 of mariskadoornekamp@gmail.com

 

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten