Hemelvaartsdag – uitnodiging 10e Provenement in Axel

Hemelvaartsdag is in Axel ook Provenementdag en valt dit jaar op donderdag 10 mei .
Het thema is dit jaar Provenement 10 jaar Verbinding. We beleven immers het 10e Provenement.

Verbinding staat dit jaar in de PKN Axel centraal, verbinding met elkaar, maar zeker ook met de wereld om ons heen.
Zo heeft bijvoorbeeld een Eritrees gezin toegezegd een heerlijk Afrikaans gerechtje voor u te maken ! Zoals altijd staat de tweede hands boekenbeurs weer op het programma, extra uitgebreid zelfs.
De kerktoren kan weer beklommen worden en heel belangrijk blijven natuurlijk de internationale hapjes en door de vele vrijwilligers gebakken taarten, aangeboden op een gezellig marktje met terras.
De doelen voor de opbrengst die we dit jaar op het oog hebben zijn de zorgboerderijen van de “Stichting Vrienden van zorgboerderij Binnenste Buiten”  en voor de verbouwing van de vergaderzaal, de keuken en toiletgroep van de kerk.

De PKN Axel nodigt u van harte uit om het Provenement te bezoeken en voor een heel leuke prijs een kop koffie met taart en of een hapje en een ander drankje te komen nuttigen.
Ook voor de kinderen wordt gezorgd. Mensen van Binnenste Buiten zullen aanwezig zijn met dieren en er is een springkussen ! Het Provenement is tegelijkertijd met het Oldtimerfestival, zodat u na ( of voor ) het bewonderen van al dat moois op wielen even kunt verpozen en de kinderen zich laten uitleven.
Het Provenement vindt plaats in en naast de PKN kerk hoek Koestraat/Kerkdreef /Oosterstraat in Axel.

De toegang is gratis !    

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten