Handtekeningen onder ‘De Kampanje’

Het ambitieuze plan ‘De Kampanje’ op de kop van de Noordstraat in Terneuzen wordt gerealiseerd door Makerlaardij Vermeulen en Aannemingsbedrijf Van der Poel (samen Ontwikkelcombinatie Kop van de Noordstraat B.V.)
Op vrijdag 2 februari tekenen de betrokken partijen de overeenkomsten voor de realisatie van het project en de koop van de gronden.

Aansprekend gebouw
Het aansprekende gebouw bevat 26 appartementen, horecaruimte en huisvesting van de bibliotheek. Het gebouw symboliseert het verhoogd achtergedeelte van een schip waarvan het bovengelegen achterdek, ook wel ‘kampanjedek’, dienst deed als uitkijk- en commandopost.

Start tweede kwartaal 2019
In juli 2017 zijn de plannen voor het nieuwbouwplan De Kampanje goedgekeurd door de gemeenteraad van Terneuzen. De gemeente Terneuzen zorgt voor de inrichting van het omliggende openbaar gebied. Zo is er een kwalitatief hoogwaardig plein voorzien als entree tot de Noordstraat. Clavis en de gemeente Terneuzen verkopen daarnaast de gronden aan de ontwikkelaars voor de realisatie van het project. Als alle procedures voorspoedig verlopen kan in het tweede kwartaal van 2019 gestart worden met de bouw.

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten