Rode Kruis

Internet radio SASFM zet zich in voor het Rode Kruis

Radio SASFM, de zender die men kan beluisteren op het internet, Tunein, en Dab+. De zender SASFM heeft een grote variatie aan muziek en informatie omtrent de provincie Zeeland. Ook nieuws uit andere regio’s en agenda punten van stichtingen en evenementen worden mee genomen in de uitzendingen.

Radio SASFM is niet zomaar een zender, maar een zender voor jong en oud en die zich ook inzet voor zoals in 2017 het Kikafonds of Stichting Opkikker. Wij als radiomakers hebben onszelf de opdracht gegeven om 3 goede doelen per jaar te kiezen en ons daarvoor in te zetten. Als laatste doel dit jaar is het Rode Kruis, een van deze goede doelen om aan mee te werken. Alles wat u wilt weten en de linken naar het Rode Kruis, kunt u vinden op onze site www.sasfm.nl Een interview en een mooie jingle met hoe je jezelf kunt opgeven is te horen in de uitzendingen van Ook Goedemorgen van 10 tot 12 uur in de ochtend op de werkdagen.

Waarom doet internet radio SASFM dit, nou dat is heel makkelijk, omdat wij samen met al onze dj’s het belangrijk vinden dat er aandacht wordt geschonken aan dat wat heel hard nodig is in Nederland en de dingen die spelen in de wereld, want zeg nu eerlijk het begint toch allemaal bij jezelf en ook jij kunt hieraan mee werken door je in te zetten als vrijwilliger, donateur of als lid van een organisatie als het Rode Kruis. Want elk leven telt en we helpen graag mee om dit samen met u voor elkaar te krijgen. Dus luister naar internet radio SASFM en je blijft op de hoogte van wat speelt in de wereld.

Vandaag is het zover: de bezoekers  druppelen  binnen.
Het event begint: alles is tot in de kleinste details strak geregeld.
Een team van ervaren professionals staat klaar en ontvangt vriendelijk het publiek.
Iedereen geniet van het mooie weer en van de feestelijke sfeer… totdat er iets gebeurt dat alles verandert.

Wat als een bezoeker onwel wordt of gewond raakt?
Hoe snel reageert jullie team bij een plotseling heftige onweersbui? Een dansende bezoeker valt op de grond.
Is er een professional aanwezig die snel met een AED in actie komt?

De veiligheid van de bezoekers is jullie grootste verantwoordelijkheid.
Plotselinge verandering van de weersomstandigheden of spoedeisende ongevallen brengen een goed verloop van jouw festival in gevaar.
En daarom is het Rode Kruis altijd op zoek naar nieuwe leden.
Mensen die willen en kunnen ingrijpen als de omstandigheden daarom vragen. 
Het Rode Kruis organiseert opleidingen bij jou in de buurt en zorgt dat jij door de juiste training in staat bent de juiste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

Weet jij wat je moet doen als er naast je iemand bewusteloos neervalt of als er voor je ogen een ongeluk gebeurt met gewonden? Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger letsels bij het slachtoffer. In en rond het huis, maar ook op de werkvloer, op school een evenement of bij je sportclub.

Het Rode Kruis streeft naar meer EHBO-kennis voor alle Nederlanders, want EHBO-kennis is voor iedereen van levensbelang. We zijn dan ook bijzonder blij met de steun van SASFM en roepen de luisteraars op onze Facebook pagina ‘Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen te bezoeken en zich via een prive bericht aan te melden. Je mag natuurlijk ook altijd onze website bezoeken www.rodekruis.nl en daar op EHBO klikken.

EHBO redt levens.

                                                                                                          

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2017

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten