Vanaf september starten we met het bouwen om de verdubbeling van de Tractaatweg te realiseren. De eerste werkzaamheden bestaan uit het slopen van het huidige viaduct van de Spuikreekweg over de Tractaatweg heen.

De Tractaatweg is hierdoor van vrijdag 1 september vanaf 19.00 uur tot maandagochtend 4 september 5.00 uur voor een deel dicht. Het gaat om het wegdeel tussen de kruising Koeischorre (komend vanuit Terneuzen net uit de Sluiskiltunnel) en kruising Axelse Sassing in beide richtingen. De kruisingen zelf zijn tijdens de afsluiting gewoon beschikbaar voor verkeer.
Mocht je dit weekend over de Tractaatweg richting Terneuzen of Zelzate moeten, volg dan de gele borden.

 

Waarom slopen?
Het bestaande viaduct is niet lang genoeg voor de toekomstige 2 x 2 rijstroken. Daarom wordt het huidige viaduct gesloopt.
Vanwege het bouwen van het nieuwe viaduct is de Spuikreekweg vanaf 1 september dicht voor al het verkeer. Planning is dat het nieuwe viaduct half februari volgend jaar gereed is en open is voor het verkeer.

Op zaterdag 26 augustus lees je ook over de werkzaamheden in de PZC en BN de Stem (advertentie).

Voor meer informatie lees je op de website: http://www.tractaatweg.nl/afsluiting-tractaatweg-spuikreek…/