Kofferbakrommelmarkt Terneuzen op zaterdag 1 juli

Op zaterdag 1 juli  wordt de 2 de Terneuzense Kofferbakrommelmarkt  gehouden op de Markt organiseert door het AC-team van Showband Sas van Gent i.sm. ondernemingsvereniging Bizzy.  De rommelmarkt begint om 9 uur en eindigt om 16.00 uur.

Bij de kofferbakmarkt komen de verkopers met een auto volgeladen met tweedehands spulletjes. De auto’s krijgen een staanplaats toegewezen en vanuit de kofferbak , cq  rond de auto worden de spulletjes verkocht.

Er is van alles te koop op de kofferbakmarkt. Iets voor de verzameling, een stuk gereedschap, speelgoed of fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden op de kofferbakmarkt. En wat is er nou niet leuker dan pingelen (afdingen).  De verkoop  is voor  particulieren die hun zolder, kelder of schuur hebben leeggehaald.

Op dit moment zijn er heel wat aanmeldingen ingekomen, doch er is nog plaats. De kosten  voor ruimte  voor 1 auto € 10,-  voor 1 bestelbus € 15 en een extra  aanhangwagen  kost voor beiden € 5,- U betaald bij aankomst ook een borg van € 10,- Deze  krijgt u op het einde van de markt terug, als de ruimte netjes is achtergelaten.

Een bezoek aan de kofferbakmarkt is gratis. Er is doorlopend een springkasteel aanwezig voor de kinderen. Om het geheel levendiger te houden zal er regelmatig  ook muziek  te horen zijn. Ook kan u terecht voor iets lekkers .

Voor meer info / inschrijvingen  kunt u terecht op www.showbandsasvangent.nlsecretary@showbandsasvangent.nl  of  telefoonnummer   06-21538727 of 06-55115163

 

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten