Zwem4daagse in Terneuzen

Van maandag 12 juni tot en met donderdag 15 juni organiseert Zwem- en Poloclub de Schelde de Zwem4daagse in Terneuzen. De Zwem4daagse vindt plaats in (afhankelijk van de weersomstandigheden) het binnen- en/of buitenbad van Sportcentrum Vliegende Vaart in Terneuzen. De kosten voor deelname zijn 5 euro.

Dagelijks, kunnen tussen 18.30 en 20.30 uur, de volgende afstanden worden gezwommen: 500 meter (20 banen), 1000 meter (40 banen) of kinderen t/m 10 jaar 250 meter (10 banen) (meer mag natuurlijk ook!). Het is ook mogelijk 1500 of 2000 meter te zwemmen. Er moet drie van de vier avonden worden gezwommen. Kan iemand een avond niet dan mag de afstand op een andere avond extra worden gezwommen. Een A-diploma is verplicht.

Inschrijving
Voorinschrijving is mogelijk vanaf 31 mei tot en met 10 juni aan de kassa van Sportcentrum Vliegende Vaart of via www.zwem4daagse.nl

 

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten