Groot onderhoud op 30 en 31 mei aan de Westerscheldetunnel

In de nacht van 30 op 31 mei wordt groot onderhoud verricht aan de Westerscheldetunnel en de tunnelweg. De werkzaamheden starten op dinsdagavond 30 mei om 20.30 uur en duren tot woensdagochtend 31 mei 04.00 uur. Of eerder indien mogelijk.

Tijdens de werkzaamheden is de Westerscheldetunnel in beide richtingen volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Antwerpen. Tijdelijke gele verkeersborden geven de route van de omleiding aan.

Groot onderhoud
De Westerscheldetunnel wordt één keer per jaar volledig afgesloten vanwege groot onderhoud. Beide tunnelbuizen moeten daarbij vrij zijn van verkeer. De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats op een tijdstip dat er zo min mogelijk mensen hinder van ondervinden.

error: Copyright - © SASFM 2015 - 2018

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

SAS FM maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Sluiten